ترشی بادمجان کبابی

بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :

بادمجان : یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده : ۳۰۰ گرم
هویج : ۲۰۰ گرم
سرکه : یک لیتر
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی : یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند : پنج عدد
گردو ریز خرد شده : نصف پیمانه
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.

مطالب از سراسروب

درباره رامین مهدی پور

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس