خواص بی‌‌‌شمار گوجه‌ سبز

وبگردی آمانداسان-گوجه‌سبز یکی از نوبرانه‌های بهار است و خواص گوجه‌سبز این میوه سبز رنگ و خوشمزه بی‌‌‌شمار است.

خواص بی‌‌‌شمار گوجه‌ سبز

از جمله، تعادل سطح چربی خون، اسید معده، تنظیم دستگاه گوارش، دارای آنتی‌اکسیدان، اثردهی بر کم‌خونی، بهبود بیماری روماتیسم، بهبود عملکرد کلیه، کاهش افسردگی، جلوگیری از چربی خون بالا و تنظیم گردش خون. خواص ضد میکروبی گوجه‌سبز بر ارزش‌های غذایی این میوه افزوده است.

پیشگیری از بیماری‌ها

گوجه‌سبز دارای خواص و فواید درمانی بی‌‌‌شماری است که برای سلامتی افراد در هر گونه اختلال و بیماری مفید است. مصرف گوجه‌سبز سبب تنظیم اسید معده می‌شود و برای پیشگیری از بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان، اثرات پیشگیری‌کننده ای دارد و باعث کاهش و تنظیم چربی خون و مبارزه با انواع عفونت‌ها می‌شود.همچنین یکی از خواص گوجه‌سبز بازسازی سلولی و تاخیر در روند پیری است. گوجه‌سبز حاوی فیبر مناسبی است که سبب تنظیم و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و حرکت روده می‌شود. ویتامین C موجود در گوجه‌سبز همان آنتی اکسیدان موثر در برابر بیماری‌ها است.

ارزش غذایی

به‌طور کلی ارزش غذایی سبب خواص گوجه‌سبز شده است و در ۱۰۰ گرم از آن حدودا چهل کیلو کالری انرژی موجود است و با مصرف هر ۱۰۰گرم گوجه‌سبز، حدودا ۵‌درصد ویتامین A، ۵‌درصد کلسیم، ۲٫۱‌درصد ویتامین B، ۵‌درصد آهن، ۱٫۹‌درصد ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، ۲٫۸‌درصد نیاسین، ۱۳‌درصد ویتامین C، ۲‌درصد فسفر و ۳٫۶‌درصد پتاسیم برای هر فرد تامین می‌شود.

فواید

طعم گوجه‌سبز ترش است و در مصرف آن باید کمی‌احتیاط کرد. این میوه، برای اولین بار در کشور فرانسه کاشت شد و ارزش غذایی بالایی برای مردم آن منطقه داشت، سپس به‌تدریج در سراسرجهان کشت شد.گوجه‌سبز، یک گونه آلوی وحشی با میوه‌های سبز و بومی‌آسیای صغیر است. گوجه‌سبز حاوی مقدار زیادی پروتئین، چربی (روغن)، انواع کربوهیدرات‌ها و نمک‌های معدنی، اسید‌های ارگانیک سبز شامل اسید سیتریک، اسید مالیک، تانیک اسید، اسید بنزوئیک، اسید تارتاریک و غیره است و این مواد خواص گوجه‌سبز را برای رفع تشنگی، تحریک اشتها و از بین بردن خستگی دو چندان می‌کند.میزان مصرف گوجه‌سبز بستگی به شرایط سیستم گوارشی افراد دارد و در هر حال مصرف بالای آن می‌تواند سبب دل درد و یا نفخ شدید شود. به همین دلیل توصیه می‌شود گوجه‌سبز را همراه با آب مصرف کنید.

تفاوت گوجه‌سبز و آلوچه

اصطلاح گوجه‌سبز در میان افراد رایج شده و در حقیقت اسم صحیح آن آلو سبز است. گوجه‌سبز و آلو سبز از نظر ظاهری هم کاملا با هم فرق می‌کنند. گوجه‌سبز، همان گوجه کال و نارس است که دارای دانه‌های ریز زیاداست و آلو سبز به‌صورت تک دانه و آلوی نارس و خام است.

 

 

خواص بی‌‌‌شمار گوجه‌ سبز

منبع بهداشت نیوز

مطالب از سراسروب

درباره رامین مهدی پور

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس
x

این مطالب را نیز ببینید!

گل هایی که در پاییز کاشته می شوند

وبگردی آمانداسان- درست است که پاییز یکی از فصل های دوست داشتنی ...