سالاد اسپانیایی

وبگردی آمانداسان- سالاد اسپانیایی، نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی است که در انواع مختلفی تهیه شده و با سس مخصوص سالاد اسپانیایی سرو می شود.

سالاد اسپانیایی

 سالاد در واقع نوعی پیش غذاست که برخی از افراد به عنوان وعده غذایی شام مصرف می‌کنند. انواع مختلفی از سالاد‌های ایرانی و خارجی با عنوان سالاد شیرازی، سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد کاردینال و … وجود دارد که در آن‌ها مخلوطی از سبزیجات و مواد پروتئینی به چشم می‌خورد و می‌توانند به عنوان یک وعده غذایی کامل مورد استفاده قرار گیرند. سالاد اسپانیایی از جمله این سالادهاست که دارای تنوع بالایی بوده و مواد مختلفی در آن به کار می‌رود.

روش اول

مواد لازم
گوجه فرنگی متوسط۲ عدد
خیار۲ عدد
زیتون بدون هسته۱/۲ پیمانه
سرکه۲ قاشق غذاخوری
کاهو۱ عدد
پیاز کوچک۱ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
تن ماهی۴۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. تخم مرغ‌ها را آب پز کرده، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

  2. خیار‌ها را پس از شستن به صورت مکعب‌های درشت خرد کنید.

  3. گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی درشت برش بزنید.

  4. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.

  5. همه مواد را در ظرف مخصوص سالاد ریخته و تن ماهی را به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مزه دار شود.

  6. در صورت تمایل می‌توانید مواد را به صورت ردیف‌های جداگانه در ظرف سرو بچینید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.

سالاد اسپانیایی
روش دوم

مواد لازم

سیب زمینی

۴ عدد

پیاز

۱ عدد

خیار

۳ عدد

سس مایونز

۴ قاشق غذاخوری

ماست

۲ قاشق غذاخوری

سینه مرغ

۲۰۰ گرم

شوید خرد شده

۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده

۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. سینه مرغ را به صورت نوار‌های نازک برش زده، مقداری نمک و ادویه به آن بزنید تا مزه دار شود. سپس آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

  2. سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و با رنده درشت، رنده کنید. سپس آن‌ها را روی دستمال نخی بریزید تا کاملا خشک شوند و در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

  3. ماست، سس مایونز، شوید و جعفری خرد شده را در کاسه‌ای ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند و در صورت لزوم مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

  4. خیار و پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در ظرفی بریزید، سپس سس فوق را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

  5. نیمی از سیب زمینی‌های سرخ شده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید که سیب زمینی‌ها خرد نشوند.

  6. سالاد را در ظرف سرو بکشید و باقیمانده سیب زمینی سرخ شده و مرغ سرخ شده را روی آن بریزید.

نکته: مقدار شوید را بسته به ذائقه خود می‌توانید کم و زیاد کنید.

سالاد اسپانیایی
روش سوم

مواد لازم

کاهوی خرد شده

۲ پیمانه

لوبیا سفید

۱/۴ پیمانه

کلم بروکلی خرد شده

۱/۲ پیمانه + ۱/۴ پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی

۱/۴ پیمانه

اسفناج خرد شده 

۱/۲ پیمانه + ۱ پیمانه

پنیر پارمزان

۳ قاشق غذاخوری

مرغ گریل شده

۱/۴ پیمانه

گوجه گیلاسی

۱/۴ پیمانه

دانه انار

۲ قاشق غذاخوری

ماست

۱ پیمانه

شوید خشک

۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن زیتون

۱/۴ پیمانه

پنیر صبحانه

۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو

۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. مرغ گریل شده را با نمک و ادویه مزه دار کرده و به صورت مکعبی برش بزنید.

  2. لوبیا سفید را پخته و اجازه دهید خنک شود.

  3. کاهو، اسفناج، فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی را خرد کرده و همراه با لوبیای پخته در ظرف سرو بریزید.

  4. مرغ خرد شده و گوجه‌های گیلاسی را روی سالاد بریزید.

  5. پنیر پارمزان را رنده کرده و همراه با دانه‌های انار روی سالاد بریزید.

  6. ۱ پیمانه ماست، ۱ پیمانه اسفناج، ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک، ۱/۴ پیمانه روغن زیتون، ۱/۴ پیمانه کلم بروکلی، ۲ قاشق غذاخوری پنیر صبحانه و آبلیمو را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا به صورت سسی یکدست درآیند.

  7. سس را در ظرف مخصوص ریخته و کنار ظرف سالاد قرار دهید.

 

سالاد اسپانیایی

منبع: stare.com

مطالب از سراسروب

درباره معصومه ولایتی

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

آموزش وردپرس | قالب وردپرس | افزونه وردپرس